SIFFRORNA BAKOM VINSTEN

0 meter
Längd med drivern
0 %
Träffade fairways
0 %
Träffade greener
0
Birdies eller bättre

VI LADDAR REDAN FÖR 2019

Årets Nordea Masters på Hills levererade på otroligt många plan. Ingen annan bana i Sverige kan erbjuda lika bra stämning runt klubbhuset som Hills, med hela sju hål synliga från en och samma plats. Kanske just detta är nyckeln till evenemangets framgång, att publik såväl som spelare nästan hela tiden känner närhet till dramatik och spänning. Vi tror också att upplevelsen i Master Village och Kids Park spelade stor roll för upplevelsen, det var alltid nära till underhållning, mat och dryck.

I princip alla spelarna var lyriska över Hills golfbana och dess kvalitet på greenerna. Banan visade upp sig från sin bästa sida, det torra vädret till trots. 750 fantastiska eldsjälar ställde upp med sin tid under veckan och kom att betyda otroligt mycket för helhetsupplevelsen av Nordea Masters.

Välkomna tillbaka till Hills och 2019 års golffest med dramatik, adrenalin och en upplevelse i världsklass!

VANLIGA FRÅGOR & SVAR

FRÅGOR & SVAR

Här hittar du all viktig information om ditt besök till Nordea Masters. Några av de vanligaste frågorna hittar du här till höger.

Kan jag ta en UBER / Taxi till Hills?
Ett smidigt och enkelt sätt att ta sig till och från Nordea Masters är att boka din resa med Uber. Vi har gjort det möjligt för dem att transportera dig ända fram till huvudentrén, andra taxibolag släpper sina passagerare på Åbytravet eller Mölndals Station. Det enda du behöver göra i förväg är att registrera dig hos Uber och ladda ner deras app. Enkelt och smidigt! Mer information hittar du via denna länk: https://www.uber.com/sv-SE/ride/
Hur åker jag lättast med bil till Nordea Masters?
Nordea Masters officiella publikparkering är vid Åbytravet onsdag – söndag samt Astra Zeneca lördag – söndag. De dagar parkeringarna är öppna går shuttlebussar regelbundet t/r Hills mellan 06.30 – 20.00. Har du VIP-parkeringsbiljett parkerar du bilen ända framme vid Nordea Masters huvudentré. Observera att det inte automatiskt ingår VIP-parkering i en VIP-biljett, vi hälsar dig då istället välkommen att parkera på Åbytravet

Förköp parkering – 120 kr, finns att köpa nu via Tickster – Klicka här!

Köp parkeringsplats på plats – 150 kr.
Obs- parkeringen har begränsat antal platser och vi garanterar inga andra än förköpare att få plats.

Hur åker jag lättast kollektivt till Nordea Masters?

Det kommer att gå kostnadsfria bussar från Mölndal station. Hit tar du dig enkelt med tåg, pendel, spårvagn eller buss. Se Västtrafik för mer info: https://www.vasttrafik.se/reseplanering/ 

Hur tar jag mig lättast med cykel till Nordea Masters?

Cykelparkering kommer att finnas vid hål 4 samt vid entrén. Observera att ni måste ha förköpt biljett för att komma in via hål 4.

Cykelparkering vid Entrén

Cykelparkering vid Hål 4

Går det att parkera husbilen på Nordea Masters?

Tyvärr finns det inte möjlighet att parkera husbil på Nordea Masters. Vi hänvisar därför till närmsta camping som är Lisebergs camping Askim Strand, se nedan länk;

https://www.liseberg.se/boende/former/camping/lisebergs-camping-askim-strand/

Askim Strand camping är den camping som ligger närmast Hills Golf & Sports Club. Har ni cykel är det inte långt att cykla till banan, för er med förköpt biljett och cykel kommer vi ha en cykelparkering och entré vid hål 4.

PARTNERS

TITLE PARTNER

För oss är det viktigt att Nordea Masters återvänder till Göteborg, som är en viktig marknad för oss. Här finns flera av våra största kunder på både privat- och företagssidan. Golf är ett utmärkt tillfälle att träffa våra kunder på andra ställen än bankkontoret. Dessutom är det en folkfest där vi vill sprida positiva kundupplevelser till alla besökare.

MAIN PARTNERS

Göteborg & CO

Emirates

Hills Golf & Sports Club

Göteborg & CO

Emirates

Hills Golf & Sports Club

Volkswagen

OFFICIAL PARTNERS

PARTNERS

OFFICIAL SUPPLIERS

MEDIA PARTNERS

EXHIBITION PARTNERS

Test
test