Asko

ASKO Premium köks- och tvättmaskiner

 ASKO har en stor passion för detaljer och innovation, och i över 60 år har vi levererat hög prestanda, kvalitet och ren precision. Våra produkter är funktionella, smarta och slitstarka och vi strävar efter att inspirera och berika människors liv. Med en touch av skandinavisk detalj och ren hantverk levererar vi högkvalitativa köks- och tvättmaskiner till dig och resten av världen.

På Nordea Masters ser du produkter från två av våra designlinjer: ASKO Craft, som kännetecknas av den skandinaviska balansen mellan funktionalitet och estetik, med förstklassigt hantverk och naturmaterial samt ASKO Elements som är resultatet av avancerad teknik och funktionalitet i kombination med fantastisk, men stilren design.

Kvalitet och design är i fokus, när ASKO tillsammans med Orrefors och Upper House kommer att skapa ett unikt gourmetrestaurangskoncept som erbjuder frukost, lunch och middag. Kom och besök oss på Hills Golf & Sports Club på Nordea Masters och vi kommer att se till att ge dig en upplevelse utöver det vanliga i intima och vackra miljöer.