Starkt startfält i Nordea Masters

 In MyNewsDesk, Nyheter

Nu är det klart vilka som ställer upp i årets upplaga av Nordea Masters. Tävlingen som i år spelas i Göteborg för första gången sedan 1996, attraherar återigen ett starkt internationellt startfält.

Martin Kaymer

Martin Kaymer

De mer namnkunniga spelarna frontas av dubbla majorvinnaren och forne världsettan Martin Kaymer. Startfältet inkluderar även Thorbjørn Olesen, Alexander Levy, Eddie Pepperell och publikfavoriten Andrew ”Beef” Johnston, men också Ryder Cup-kaptenen Thomas Bjørn, Matteo Manassero och Tongchai Jaidee.

Tre av svensk golfs stora framtidsnamn är med och färska Europatourvinnarna Alexander Björk och Joakim Lagergren får sällskap av talangen Marcus Kinhult, vars första seger väntar runt hörnet. Med är även Göteborgsprofilerna Johan Edfors, Niclas Fasth, Sebastian Söderberg tillsammans med vice Ryder Cup-kaptenen Robert Karlsson. Tävlingen får också se Fredrik ”Fidde” Jacobssons efterlängtade återkomst till Sveriges största golfevenemang.

Tre av Sveriges ledande amatörer är också med. Dessa spelare utses av Svenska Golfförbundet och i nuläget är Fredrik Nihlén och Ludvig Åberg klara.

Claes Nilsson, Tournament Director Nordea Masters kommenterar:

-”Återväxten inom svensk golf är stark och därför är det fantastiskt kul att tre av våra vassaste spelare just nu; Alexander Björk, Joakim Lagergren och Marcus Kinhult är med och visar upp sig för vår svenska publik tillsammans med några av de bästa Europeiska golfarna. Evenemanget är i huvudsak en golftävling, men vi har även satsat mycket på att upplevelsen ska bli något extra på Hills. Förutom golf kommer besökarna även att kunna njuta av god mat, artistunderhållning, After Golf och mycket annat i vår Master Village.”

Nordea Masters spelas på Hills Golf & Sports Club 16-19 augusti. Biljetter köper du genom att Klicka här!

För mer information om vilka spelare som kommer:

http://www.europeantour.com/europeantour/season=2018/tournamentid=2018068/teetimes/index.html