Ansökan
Lokal Caddie | Nordea Masters 2018

Hej, vi har nu fyllt upp vårt register för årets tävling.
Tack för visat intresse.

Med vänlig hälsning
Magnus Gavelin
Caddiemaster Nordea Masters
Mobilnummer: 0708-381046

Ansökan
Lokal Caddie | Nordea Masters 2018

Hej

Kul att du är intresserad av att jobba som lokal caddie på Nordea Masters 2018. En lokal caddie anlitas främst av spelare som inte har egen caddie eller vars ordinarie caddie blivit sjuk eller fått förhinder.

Så här går det till. Innan tävlingen skapar vi en stab av tillgängliga caddies som kan rycka in med kort varsel då de flesta caddiesuppdrag fördelas på plats hos oss under Masters-veckan. Vi räknar med att de flesta spelare som behöver lokal caddie kommer söka upp oss på måndag och tisdag i tävlingsveckan. Detta, tillsammans med några andra kriterier, gör att vi inte kan garantera att du får en spelare att bära åt. Därför behöver vi folk som vi kan ringa in när behovet uppstår. Vi har ingen först-till-kvarn princip utan väljer ut de eller den caddies vi tror passar bäst. Vi ser mycket till tidigare erfarenhet och kännedom om banan.

Det kan vara så att jag kan administrera några spelare innan tävlingen är igång men det beror helt på om någon spelare har kontaktat mig innan. Det kan mycket väl hända att en spelaragent hör av sig och vill boka upp en caddie tidigt. Ambitionen är ju såklart att alla skall få en bag att bära. Antalet caddiejobb varierar från år till år.

Ett par saker kring att vara lokal caddie:

  • Ersättning/lön görs vanligtvis upp mellan caddie och spelare men European Tour har ett standardavtal som reglerar minimiersättning.
  • Det är bra att vara komfortabel med det engelska språket.
  • Ha med kläder för alla tänkbara väder.
  • Tänk på att en tourbag väger mycket mer än en vanlig bag. Räkna med att du får bära 30kg under en längre tid. Förhoppningsvis klarar din spelare cutten och det blir spel hela tävlingen. Hills är en tuff bana att gå så god fysisk form är ett krav. Spelarna går oftast ganska fort på banan och i synnerhet mellan green och tee och du som caddie måste ha ork/kondition att hänga med.
  • Det är absolut förbjudet att ha på sig golfskor och alltför synliga logotyper på kläderna.
  • Spelaren ”äger” dig. Det innebär att om han vill ha råd/tips så frågar han om det. Det är extremt viktigt att vara lyhörd.
  • Kanske det viktigaste. Det är ett fantastiskt roligt och kul jobb! Bättre spellektion på bana går knappt att få.

Med vänlig hälsning
Magnus Gavelin
Caddiemaster Nordea Masters
Mobilnummer: 0708-381046

Fyll i er ansökan här!

[caldera_form id=”CF5b5a3af500f91″]